Erbjudande

Erbjudande


 

Diversity Game vänder sig till ledare och medarbetare. Vi agerar handledare eller så utbildar vi interna handledare att driva processen. Genomförandet sker i grupper om fem personer och uppåt. Ett pass tar cirka tre timmar. Vi kan skräddarsy frågor och upplägg utifrån kundens önskemål. Spelet engagerar, ger kunskap om sig själv och kollegor, roligt och lärande.

 

DIVERSITY GAME

 

 

 

Med spelet kan ni börja spela direkt. Spela på grupp- och ledningsgruppsmöten för att utvecklas i ert ledarskap.

 

Ta fram spelet på nästa ledningsgrupp och börja utveckla ert ledarskap. Spelet består av en box, 60 kort med frågor och instruktion. Behöver ni hjälp att komma igång rekommenderar vi en workshop med oss första gången ni spelar.

 


WORKSHOP
Vi kommer till er och leder en inspirerande och insiktsgivande workhop. Målet: ett stort kliv framåt i medvetet ledarskap.


Vill ni hitta på något intressant, lärorikt, utmanande tillsammans är detta workshopen för er! Workshopen börjar alltid med föreläsning om omedvetna fördomar och hur det påverkar vårt ledarskap. Sedan spelar vi spelet i mindre grupper lett av våra workshopledare. Vi kan även ordna med lokal centralt i Stockholm med all inclusive om så önskas.


 

DIVERSITY SERVICE TEAM

 

 

 

Bygg ert egna interna Diversity Service Team som blir expert på spelet och leda workshopar.

 

Vi hjälper er formulera projekt med mål, utbilda, implementera och följa upp mot målet. Ni väljer hur mycket ni vill göra och hur mycket hjälp ni vill ha. Resultatet blir stolta medarbetare som hjälper hela organisationen att ständigt utvecklas.

 

KONTAKT


 

Adress: Box 14042, 167 14 Bromma

Telefon: +46 (0) 70 450 19 00

Email: info@diversitygame.se

ÖPPETTIDER


 

Måndag - Fredag: 9:00 - 17:00

Lördag - Söndag: stängt

 

DIVERSITYGame


En del av Framtidsfeministen.se

Copyright © All Rights Reserved